Clinic fietsonderhoud en sportvoeding

Klein onderhoud aan je racefiets kan je vaak makkelijk zelf. Op vrijdagavond 26 mei, organiseert De Fietsenmaker daarom weer een clinic basisonderhoud. Onder het genot van een (fris)drankje wordt er ook een leuke uitleg gegeven over sportvoeding. Nu de zomer voor deur staat en je fietskilometers gaan oplopen, kan je maar beter goed voorbereid zijn!

Lees meer

Najaarsweekend Race Ootmarsum 1 t/m 3 september

Het is tijd om samen het onmeunig mooie Twentse land te ontdekken! Het race najaarsweekend van 1 t/m 3 september 2023 gaat naar het pittoreske Ootmarsum (Oatmössche). De nodige bergjes en natuurgebieden worden opgezocht: de Tankenberg, de Paasberg, de Kuiperberg en het prachtige Lutterzand. Een grensverleggend weekend, want het Duitse Bad Bentheim ligt in de achtertuin. Inschrijving opent op 30 april 2023 om 20:00 uur. Aanmelden gaat op volgorde van inschrijving, dus wees er snel bij!

Lees meer

9-11 juni: Glampingweekend Luxemburg: Jean Nelissen Classic

Houd jij wel van een goed georganiseerd weekend, met lekker eten en een mooie accommodatie, maar vind je het ook fijn om te genieten van het buitenleven en de natuur?

Heb je een keertje geen zin in een muffe hotelkamer waar je gevangen zit in de sokkendamp van je kamergenoot, maar heb je wel zin om met een groep toffe CS030-ers mooie routes te fietsen door het Luxemburgse berglandschap?

Lees meer